Fællesareal

Velkommen til Salvig Grundejerforening

GF- SALVIG

Der er skabt en flot udsigtsplads på den tidligere grenplads

Kære Grundejere

I uge 38 har grundejerforeningen sammen med firmaet LMJ gennemgået vores dræn.

Der er blevet tømt sandfang, samt spulet dræn.

Vi fandt et tilfælde hvor drænet var ”faldet” sammen og krævede omgående reparation, samt et knust betondæksel.

Heldigvis var vores faste kloakmester  Niels Nielsen klar til hurtig udrykning og få repareret disse opgaver.

Bestyrelsen har konstateret der er foregået en beskæring af det store piletræ på foreningens fællesområde ud for Stengårdsvej 10 og 12, de afskårne grene er efterfølgende efterladt under træet.

Bestyrelsen ser gerne at vedkommende der har beskåret piletræet, selv bortskaffer de afskårne grene, op på den kommunale grenplads snarest.

Bestyrelsen vil derudover på det kraftigste opfordre grundejere med grunde ud til foreningens fælles areal til i fremtiden, ikke at begå selvtægt på disse arealer, men at henvende sig til bestyrelsen hvis der er noget den enkelte grundejer mener der skal tages handling på.

Mvh. Bestyrelsen.

sidst opdateret 111017

Siden sidst opdateret 061017

Udløbet ved Børrehove er repareret - se billeder herunder.

Slut på siden

Hvis man ønsker at benytte fælles arealet, skal der rettes skriftlig henvendelse til Grundejerforeningen