Forside

Velkommen til Salvig Grundejerforening

GF- SALVIG

Salvig Grundejerforening består af 351 parceller. Salvig ligger midt på Orø i Isefjorden.

Parcelejere i området har pligt til at være medlem af foreningen. Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser med hensyn til deres ejendomme. Disse interesser er især vedligeholdelse af vejanlæg, kloakanlæg, drænanlæg, fællesområder og lignende.

Generalforsamling afholdes hvert forår i en week-end, sædvanligvis i Forsamlingshuset på Brøndevej, og sædvanligvis i april måned.

Link til Salvig Vandværk: www.salvigvandvaerk.dk

Link til Orø siden "Livet på Orø" med Kalenderen, der vises under menupunktet "Aktiviteter": www.oroe.dk

Salvig Grundejer forening byder dig velkommen til vores dejlige ø. Nu også din ø.

Klik på de øvrige faner for mere information.

Vil du læse mere om hvilke muligheder du har på Orø, er der følgende sider :

Orø's officielle hjemmeside : www.oroe.dk

Orø Nyt's hjemmeside: www.oroenyt.dk

Orø LokalForum: www.orølokalforum.dk

Orø genbrugsplads - åbningstider : link

Persondatapolitik i Grundejerforeningen Salvig

Den 25. maj 2018, trådte EUs databeskyttelseslov, General Data Protection Regulation (GDPR), i kraft. Den nye lov er indført for styrke enkeltpersoners ret og adgang til personlige oplysninger.

Bestyrelsen i Grundejerforeningen Salvig overholder loven og derfor udleverer bestyrelsen ikke oplysninger om medlemmer af Grundejerforening Salvig til andre medlemmer af Grundejerforeningen Salvig.

Du kan læse med om GDPR og persondatapolitik her.

Slut på siden