Parcelejere / kontingent - tilmelding til BS

Velkommen til Salvig Grundejerforening

GF- SALVIG

Kontingentet følger kalenderåret, og bliver fastsat hvert år på generalforsamlingen.

Kontingentet er det på generalforsamlingen i 2018 godkendte beløb på DKK 1.500,-.

Beløbet opkræves i  februar måned.

Kontingentbetalingen anbefales tilmeldt PBS BetalingsService, men kan også indbetales på det fremsendte FI-kort, som udsendes i løbet af januar måned.

Tilmeld din kontingentbetaling til BetalingsService. Det sparer dig selv og os for tid og frimærker.

Du kan tilmelde dig i din NETBANK, eller direkte i banken.Du skal bruge følgende 3 oplysninger:

PBS-nr.: 08274975

Kundenr.: 000000000000??? (det er dit medlemsnr. med nuller foran - 15 cifre i alt)

Deb.grb.nr.: 00001

Hvis ikke du kan huske dit medlemsnummer, kan du finde det i denne fil: >KLIK HER<.

Direkte indbetaling til bank - kan ske på regnr. 9173 kontonummer 6511783

Husk at påføre dit medlemsnummer - eller bliver du ikke kvitteret for indbetaling.

(opdateret januar 2017)

Slut på siden